Mida lapsele reisile kaasa võtta?

Väikelapsega reisime võib olla küllaltki stressirikas kogemus. Selleks, et reis läheks võimalikult ladusalt, oleme koondanud kokku ideid, mida väikelapsele lennureisile või pikemale autosõidule kaasa võtta, et igavus ligi ei tikuks ja meel rõõmus püsiks.

Küsisime antud teema kohta soovitusi ka meie Instagrami lehelt, mida saad jälgida SIIT, seega blogipostituses kasutasime teiste vilunud reisijate ja lapsevanemate mõtteid ja soovitusi. 😉

Snäkid

Teate ju endalgi seda ebameeldivat tunnet, kui kõrvad lennukis lukku lähevad? Lapsele on ideaalne selleks puhuks kaasa võtta üks pulgakomm, mida õhku tõusmise ja maandumise ajal lutsutada. Eolini valikust leiate populaarsed, mahedad ja naturaalsed YUMEARTH pulgakommid ja snäkid, mis ei sisalda enamlevinud allergeene ning mille magustamiseks on tootesse lisatud aurutatud suhkruroo mahla ja pruuni riisi siirupit; maitset annavad päris mahla kontsentraadid.

Meie jälgijate seas toodi eriti välja seda, et snäkid võiksid olla sellised, mida saab pikka aega nosida ja mis ei määriks käsi. Teate ju küll, et tühi kõht on hea tuju vaenlane, seega hetke päästmiseks pistke käsipagasisse varuga erinevaid snäkke, mida lapsed reisi kestel nosida saaksid.

Freche Freunde valikust leiab erinevaid maitsvaid ja tervislikke snäkke ja vahepalasid just väikelapsi silmas pidades (tooted ei sisalda soola ega suhkrut). Eriti populaarsed on just porgandikõrsikud ja müslibatoonide pakid. Batoonid on veel eriti kompaktsed snäkid, mida niisamaga käekotis kriisiolukordadeks hoida. 😉

Fruitfunk on teine kiirelt populaarsust kogunud puuviljasnäkkide bränd, mida Eolinis pakume. Nendele annab magusust enamasti datlipüree ja naturaalsed kontsentreeritud mahlad ja püreed. Eriliseks ja laste lemmikuks teeb antud brändi asjaolu, et tootevalikus on kohal nii Põrsas Peppa kui ka Käpapatrulli tegelased (ja noh, maitsvad on muidugi ka). Samuti ei ole lisatud suhkruid, mis teevad need ka väikelastele sobivaks.

Lisaks nendele brändidele leiab meie TOIDUNURGAST mitmeid teisi uusi ja vahvaid maitseid – näiteks igasugu jamavabasid kartulikrõpse täiskasvanutele ja puhtaid pähklikreeme kogu perele.

Kleepsud ja kleepsuraamat

Kleepsud ja kleepsuraamatud oli järgmine populaarne vastus küsimusele, mida lapsele reisile kaasa võtta.

Tegevust jätkub eriti pikaks, kui kaasa võtta kleepsud, vihik/märkmik ja erinevad kirjutusvahendid, millega joonistada. Kõige kompaktsemad joonistustarvikud on kindlasti Crayon Rocks sojavahast kriidid, mis tulevad juba väikeses kotikeses ja mida on mugav nii reisile kui ka lihtsalt lapsega külla/kohvikusse minnes kaasa võtta.

Laia kleepsude valikut pakub Djeco, kelle toodete hulgas on 160 kleepsust koosnevad eriteemalised komplektid – need on ideaalsed selleks, et koostöös kriitidega paberile üks vahva muinasjutt või lugu luua.

Lisaks sellele leiab meie lasteraamatute valikust vahvaid kleepsuraamatuid, mida on põnev koos lapsega avastada.

Kompaktsed mänguasjad

Kuna käsipagasisse asjade kaasa võtmisel on omad piirangud, on eriti tänuväärsed sellised mänguasjad, mis on kompaktsed, kuid pakuvad tegevust pikemaks ajaks. Oleme toonud Eolini valikust just mõned sellised välja:

  • Just reisimisele mõeldes on Djeco andnud välja oma veega värvitavatest pildikaartidest miniversiooni, mille leiad SIIT. Lisaks pildikaartidele on komplektis veega täidetav pliiats, millega saab pildikaarte “värvida”, et neid pilt välja tuleks. Korduvkasutatavad ja tulevad koos kompaktselt koos hoiustamiseks mõeldud ümbrikus, et oleks mugav kotti kaasa pakkida.
  • LCD joonistamistahvel koos joonistusõpetustega on leitav SIIT. Äärmiselt kompaktne ja praktiline joonistamisvahend. Kaasas pliiats, millega saab tahvlile joonistada ning pildi saab sealt kustutada ühe nupuvajutusega, et otsast peale uut pilti looma hakata. Komplektis on lisaks kaasas 40 õppekaarti, mis näitavad samm-sammu haaval, kuidas erinevaid pilte joonistada (näiteks hiirt, ahvi, lammast ja igasugu muid loomi). Pildikaardi taga on lisaks ka õpetus, kuidas antud looma nime kirjutada, seega tahvli kasutusiga on pikk ja samaaegselt saab laps enda käelisi osavusi arendada.
  • Magnetmängu komplektid Petit Collage-lt. Erinevad magnetmängud on erinevate lennufirmade info kohaselt käsipagasisse lubatud, kuna nende magnetid ei ole nii tugevad, et häiriksid kuidagi lennuki tööd. Seega on reisimiseks ideaalsed Petit Collage magnetilised mängukomplektid, millel on hulgaliselt erinevaid osasid, et üks vahva lugu luua.

Lisaks ülaltoodule mainiti meie jälgijate hulgas ka järgmist:

  • uus raamat
  • kotitäis väikeseid vidinaid, mida saaks avastada (nt üllatusmuna mänguasjad jms)
  • õhuke tekk – meil on näiteks hea valik Jolleini musliintekke komplekte, mis on suveks head õhku läbilaskvad ja hea lennukisse kaasa võtta
  • ja viimakse: LAPSEHOIDJA 🙃

 

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Me anname Sulle e-maili teel teada, kui toode on tagasi lattu jõudnud ning on saadaval tellimiseks. Jäta selleks enda e-mail allapoole.