Nautige pühade sooje ja hubaseid maitseid Ginger Brownie Mixiga! Gluteenivabast kaerajahust ja aromaatsetest vürtsidest, nagu Tseiloni kaneel, ingveri-, kardemoni- ja nelgipulber pakub rikkalikku ja maitseküllast maiust. Gluteenivaba ja armastusest pakatav – tooge oma kööki pidulik meeleolu juba täna!
Koostis: kookospalmisuhkur*, tatrajahu*, gluteenivaba kaerajahu *, tapiokitärklis*, linaseemnejahu*, Tseiloni kaneelipulber*, küpsetuspulber* (maisitärklis*, hapendaja: hambakivikreem, kergitusaine: naatriumvesinikkarbonaat ), Kakaopulber* 2%, ingveripulber* 0,6%, sool, Bourbon vanilje pulber*, kardemonipulber*, nelgipulber*.
*mahepõllumajandusest
Võib sisaldada maapähklite , pähklite ja seesamiseemnete jälgi.
Ettevalmistus:
- Kuumuta ahi 200°C-ni. Valmista ette keskmise suurusega (20x24cm või max 22x26cm) ahjuvorm, määrides kergelt rasvainega.
- Asetage õli (või sulavõi), piim (või taimne jook) ja brownie segu keskmisesse kaussi ning segage, kuni see on hästi segunenud. Laota segu ettevalmistatud pannile ühtlaselt laiali.
- Küpseta 190-200°C juures 5 minutit, seejärel alandage temperatuuri 160-170°C ja küpsetage 30-40 minutit, kuni see on valmis. Enne lõikamist jahutage vähemalt 15 minutit.
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.