Bett’r šokolaadipudingi segu – nüüd mugavas 30g kotikeses.
3 portsjonit, valmis vaid minutiga.
Šokolaadipudingi retsept koosneb mõnest hoolikalt valitud koostisosast, millest peamine on Peruu kakao. Lisaks ei sisalda šokolaadipudingusegu gluteeni, piimatooteid ega kunstlikke lõhna- ja maitseaineid. Selle looduslik koostis muudab selle ideaalseks väikelastele.
- Vegan
- Gluteenivaba
- Magustamata
Segu on magustamata, mis võimaldab valida lisatava magusaine. Meie soovituste hulka kuuluvad agaavisiirup, kookospalmisuhkur, erütritool, datlipulber ja palju muud.
Ühe portsjoni valmistamiseks vajate (10g):
- 10 g pudingu segu (1 kuhjaga supilusikatäis)
- teie valitud vedelik (piim, taimne jook või vesi) – 100 ml paksema tekstuuri jaoks või 150 ml kerge kreemja tekstuuri jaoks
- magusaine omal valikul (agaavisiirup, kookossuhkur, erütritool, datlipulbrid ja paljud teised)
Valmistamismeetod:
- Valage umbes 20 ml vedelikku kaussi ja lisage pudingu segu. Sega hästi, kuni pudingu segu on vedelikus lahustunud.
- Vala ülejäänud vedelik potti ja lisa soovitud kogus magusainet. Pane pott eelsoojendatud pliidiplaadile ja sega, kuni vedelik keeb ja magusaine lahustub.
- Vähendage kuumust madalaks. Lisa lahustunud segu õhukese joana kuumutatud vedelikule ja sega intensiivselt kuni paksenemiseni.
- Valage valmis puding magustoidukaussi ja tarbige kuumalt või külmalt. Seda saab kasutada ka isetehtud koogi valmistamiseks.
Maisitärklis*, madala rasvasisaldusega kakaopulber* (22%), sool. * mahepõllumajandusest.









Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.